LET'S CREATE
AS A FAMILY

TWee jonge ondernemers met een passie voor bewegend beeld

Ted Heil en Raemy Abdelsalam CUZZO Films

Over ons

Wij zijn Ted en Raemy, twee ambitieuze creators die bij elkaar zijn gekomen door Urban Culture en onze passie voor urban sports, filmmaken en fotografie. Jarenlang hebben we urban sports op professioneel niveau beoefend, opgetreden tijdens evenementen en grote tv-shows. Ted is gespecialiseerd in freerunning, terwijl Raemy uitblinkt in freestyle basketbal. Met onze achtergronden hebben we organisch een unieke manier ontwikkeld om actie vast te leggen en te vertalen in beeld.

Gedreven door onze grote liefde voor sport en urban culture willen we de groei en ontwikkeling van de urban en sportgemeenschappen stimuleren en bevorderen. We vinden veel energie in het samenwerken met bedrijven en organisaties om een visie te delen en het beste in elkaar naar boven te halen.

Wij geloven in samenwerking, eerlijkheid en het koesteren van warme en persoonlijke connecties. We zijn altijd op zoek naar authenticiteit en diversiteit.

Naast ons ondernemerschap halen we veel energie uit het delen van onze vaardigheden en ervaringen met jonge mensen. We geven regelmatig les en dragen bij aan gemeenschapsprojecten, waarbij we ernaar streven om van de wereld een betere plek te maken!

Video afspelen

BEWEGING, TALENT, TOEWIJDING EN SAMENWERKING

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, een video zegt meer dan duizend plaatjes. Wij geloven zonder twijfel in de kracht die foto en video kan hebben. Dat het dromen vastlegt en vertelt; dat het de kijker kan beroeren; dat het de tijd kan laten vergeten en mensen samen kan brengen. Maar ook dat niets informatiever en helderder is dan een sterke foto of video.

Foto of video kan uw boodschap in de harten en hoofden van de kijkers krijgen, op de manier die je wilt. Door onze achtergrond in urban sports hebben wij een unieke visie op foto en videoproductie ontwikkeld – filmen wij uit een andere invalshoek.

Vier elementen zijn volgens ons essentieel in zowel (urban) sports als het schieten van de perfecte content: beweging, talent, toewijding en samenwerking.

Het team

CUZZO Films is als een familie

’CUZZO’ is slang voor ‘cousin’, maar niet per se in de letterlijke zin. Een ‘CUZZO’ is iemand die je diep respecteert en vertrouwt, en die je behandelt alsof het je eigen familie is. 

Regisseur, D.O.P en Editor

Raemy Abdelsalam CUZZO Films

Filmmaker en Fotograaf

onze talenten

Oud-Stagiaires

Lees hier verhalen van
talenten die stage bij ons
hebben gelopen en nu
part of the CUZZO Family zijn

onze professionals

No data was found

Onze samenwerking begint hier