LET'S CREATE
AS A FAMILY

TWee jonge ondernemers met een passie voor bewegend beeld

Ted Heil & Raemy Abdelsalam zijn twee jonge ondernemers, opgegroeid in Rotterdam en Brabant, samengekomen door urban sports, met een diepgewortelde passie voor bewegend beeld. Wij hebben als sportieve creatievelingen (freerunning en freestyle basketbal) mogen werken voor grote namen als Adidas, Nike, Hollands Got Talent, Gouden Televizier-Ring, Coca-Cola, Zapp Live en meer.

Deze ervaring nemen wij mee in CUZZO Films en gaan zo voor een prachtige combinatie tussen de professionaliteit die jij verwacht en een creativiteit die alleen ‘op straat’ te vinden is. Een knallende combinatie tussen het Rotterdamse aanpakken en de Brabantse gezelligheid!

Video afspelen

BEWEGING, TALENT, TOEWIJDING EN SAMENWERKING

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, een video zegt meer dan duizend plaatjes. Wij geloven zonder twijfel in de kracht die foto en video kan hebben. Dat het dromen vastlegt en vertelt; dat het de kijker kan beroeren; dat het de tijd kan laten vergeten en mensen samen kan brengen. Maar ook dat niets informatiever en helderder is dan een sterke foto of video.

Foto of video kan uw boodschap in de harten en hoofden van de kijkers krijgen, op de manier die u wilt. Door onze achtergrond in urban sports hebben wij een unieke visie op foto en videoproductie ontwikkeld – filmen wij uit een andere invalshoek.

Vier elementen zijn volgens ons essentieel in zowel (urban) sports als het schieten van de perfecte content: beweging, talent, toewijding en samenwerking.

Het team

CUZZO Films is als een familie

’CUZZO’ is slang voor ‘cousin’, maar niet per se in de letterlijke zin. Een ‘CUZZO’ is iemand voor wie je respect hebt en vertrouwt als eigen familie; iemand waar je loyaal naar bent en de wereld gunt. En dat is precies wat wij voor jou willen zijn: een loyale vriend, een neef die er altijd staat, een broer die het beste voor jou wilt!

Regisseur, D.O.P en Editor

Regisseur, producent en fotograaf

AV-Specialist (Oud Stagiaire)

AV-Specialist (Oud Stagiaire)

AV-Specialist

Media Vormgever & AV-Specialist (Oud Stagiaire)

AV-Specialist (Oud Stagiaire)

Media Vormgever (Oud Stagiaire)

AV-Specialist (Oud Stagiaire)

AV-SPECIALIST

Marketing (Oud Stagiaire)

Marketing & Communicatie

AV-Specialist

Onze samenwerking begint hier