LET'S CREATE
AS A FAMILY

TWee jonge ondernemers met een passie voor bewegend beeld

Ted Heil en Raemy Abdelsalam CUZZO Films

Over Ons

Wij zijn Ted en Raemy; twee ambitieuze ondernemers die samen zijn gekomen door onze passie voor de urban sport en bewegend beeld. Wij hebben een unieke manier ontwikkeld om actie vast te leggen door onze achtergrond in Freerunnen(Ted) en Freestyle Basketball (Raemy). Dit is ook terug te zien in ons werk, we houden ervan om onze creativiteit op een project los te laten om het doel van de klant te bereiken. Wij houden van aanpakken en eerlijkheid, maar staan ook voor een warm en persoonlijk contact. De perfecte combinatie tussen het Rotterdamse aanpakken en de Brabantse gezelligheid.

Naast zelf ondernemen halen wij veel energie uit het delen van onze skills en ervaringen aan jongeren, zo staan wij regelmatig voor de klas. Ook staan wij open voor maatschappelijke projecten, op deze manier geloven wij de wereld een stuk beter te maken!

Video afspelen

BEWEGING, TALENT, TOEWIJDING EN SAMENWERKING

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, een video zegt meer dan duizend plaatjes. Wij geloven zonder twijfel in de kracht die foto en video kan hebben. Dat het dromen vastlegt en vertelt; dat het de kijker kan beroeren; dat het de tijd kan laten vergeten en mensen samen kan brengen. Maar ook dat niets informatiever en helderder is dan een sterke foto of video.

Foto of video kan uw boodschap in de harten en hoofden van de kijkers krijgen, op de manier die u wilt. Door onze achtergrond in urban sports hebben wij een unieke visie op foto en videoproductie ontwikkeld – filmen wij uit een andere invalshoek.

Vier elementen zijn volgens ons essentieel in zowel (urban) sports als het schieten van de perfecte content: beweging, talent, toewijding en samenwerking.

Het team

CUZZO Films is als een familie

’CUZZO’ is slang voor ‘cousin’, maar niet per se in de letterlijke zin. Een ‘CUZZO’ is iemand voor wie je respect hebt en vertrouwt als eigen familie; iemand waar je loyaal naar bent en de wereld gunt. En dat is precies wat wij voor jou willen zijn: een loyale vriend, een neef die er altijd staat, een broer die het beste voor jou wilt!

Regisseur, D.O.P en Editor

Raemy Abdelsalan

Regisseur, producent en fotograaf

AV-Specialist (Oud Stagiaire)

AV-Specialist (Oud Stagiaire)

AV-Specialist (Oud Stagiaire)

Media Vormgever & AV-Specialist (Oud Stagiaire)

AV-Specialist (Oud Stagiaire)

Media Vormgever (Oud Stagiaire)

AV-Specialist (Oud Stagiaire)

AV-SPECIALIST (Oud Stagiaire)

Marketing (Oud Stagiaire)

Marketing & Communicatie (Oud Stagiaire)

AV-Specialist (Oud Stagiaire)

Onze samenwerking begint hier